Ez lenne a Muszaka becézés nélkül...vagy valami olyasmi. Sosem olvastam receptet hozzá, csak nekiálltam. És az eredmény, nos, hát egész jó lett. Ami feltétlen kell hozzá: a korábbi bejegyzésem alapján télire elkészített lecsó.
Hozzávalók: 2 kisüveg télire eltett lecsó, 2 kisebb padlizsán, 250 g darálthús (pulykacici), só, bors, kuszkusz, reszelt sajt és egy jénai tál.
A kuszkusz és a sajt kivételével a hozzávalókat rétegesen a jénaiba tesszük, és fedővel be a sütőbe! (Figyelem: a jénai tálat sose tegyük előre megelgített sütőbe! Hagyjuk, hogy az üvegedény egyenletesen melegedhessen fel a sütővel együtt!). Amikor már jó sok levet engedett, és a padlizsán valószínűleg megsült/főtt, akkor finoman kanállal kuszkuszt hintünk közé, hogy az a levet felvegye, majd reszelt sajtot sütünk a tetejére.
Hozzávalók: 2 kisüveg télire eltett lecsó, 2 kisebb padlizsán, 250 g darálthús (pulykacici), só, bors, kuszkusz, reszelt sajt és egy jénai tál.
A kuszkusz és a sajt kivételével a hozzávalókat rétegesen a jénaiba tesszük, és fedővel be a sütőbe! (Figyelem: a jénai tálat sose tegyük előre megelgített sütőbe! Hagyjuk, hogy az üvegedény egyenletesen melegedhessen fel a sütővel együtt!). Amikor már jó sok levet engedett, és a padlizsán valószínűleg megsült/főtt, akkor finoman kanállal kuszkuszt hintünk közé, hogy az a levet felvegye, majd reszelt sajtot sütünk a tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése