Ez az egyik általam ismert legegyszerűbben elkészíthető étel, és igazán finom meleg, nyári napokon, amikor az ember a nagy melegben nem kíván annyira enni, de mégscsak kell valami kis főtt étel a gyomorba.
Hozzávalók: fél liter paradicsomlé (igen, jól gondolod, a bolti, amit italnak árulnak), fokhagymasó, bors, friss bazsalikom, sajt, 2-3 leveseskanál lisztés olaj a rántáshoz.
Lisztből, olajból rántást készítek. A rántást felöntöm a paradicsomlével, és még kevergetés közben adom hozzá tetszés szerinti mennyiségben a fokhagymát, borsot (ha nem olyan édes a paradicsomlé akkor egy kis cukrot), és beleszelem ollóval a friss bazsalikomot.
Tálaláskor apró sajtkockákkal szórom meg.
Hozzávalók: fél liter paradicsomlé (igen, jól gondolod, a bolti, amit italnak árulnak), fokhagymasó, bors, friss bazsalikom, sajt, 2-3 leveseskanál lisztés olaj a rántáshoz.
Lisztből, olajból rántást készítek. A rántást felöntöm a paradicsomlével, és még kevergetés közben adom hozzá tetszés szerinti mennyiségben a fokhagymát, borsot (ha nem olyan édes a paradicsomlé akkor egy kis cukrot), és beleszelem ollóval a friss bazsalikomot.
Tálaláskor apró sajtkockákkal szórom meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése